Video a obrázky doplňují informace o Deus Ex 3 DLC
zdroj: tisková zpráva

Video a obrázky doplňují informace o Deus Ex 3 DLC

9. 9. 2011 3:00 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Update - Přesný termín vydání stažitelného balíčku Missing Link pro Deus Ex: Human Revolution stále ještě neznáme, stejně jako prozatím nebyla oznámena jeho cena. Ale nevadí, pro tuto chvíli nic z toho není potřeba, když je čerstvě k dispozici alespoň minutový trailer z DLC a k němu několik screenshotů. Trailer neobsahuje žádné spoilery pro ty, co hru samotnou ještě nehráli, ale pokud jste na prozrazování čehokoli o hře dost citliví, raději se nedívejte. A logicky ani nečtěte informace, co DLC přinese, které na ostatní čekají po rozkliku.

zdroj: Archiv

Původní zpráva z 5. září - Začalo to podivnými úkazy v menu hry, skončilo to oznámením prvního DLC. A všude mezit tím byla snaha Squeenixu o virální reality hru, která měla zapojit komunitu, aby následné oznámení sledovalo co nejvíce nedočkavých participujících. Povedlo se, až se člověk diví, že na tu hru zase všichni přistoupili.

První DLC vyjde pod názvem Missing Link v průběhu října a dle informace na oficiální stránce přinese nová prostředí, nové postavy, novou vrstvu konspirace, ale hlavně možnost totálně přebudovat augmentace hlavního hrdiny, aniž byste museli hrát znovu od začátku. Jak to tvůrci hodlají vysvětlit? Velmi jednoduše a elegantně.

V rámci příběhu Missing Link Adam na tři dny zmizí ze scény. Je zadržen agenty Belltower, tři dny mučen a jsou mu vypnuty všechny augmentace. Sled dalších událostí je jasný. Nejdříve musí uprchnout z lodě, kde je držen, a která míří neznámo kam. Musí přitom spoléhat pouze na své „lidské“ schopnosti, než je mu posléze umožněno augmentace znovu aktivovat a zvolit si přitom nové či jiné. Během úprku Adam odkryje novou vrstvu konspirace, potká nové, tajemné, spojence v boji proti nepřátelům odpovědným za události ve světě Deus Ex: Human Revolution.

Konkrétní termín vydání oznámen nebyl, ale na to je ještě čas. Každopádně se zdá, že tohle DLC by nemuselo spadat do již poněkud klišovité a pro DLC tradiční škatulky: „Nové DLC? Děkují, o blbosti a drobnosti nemám zájem!“ Co říkáte?

 

Nejnovější články