StarCraft II: Legacy of the Void vyjde v zimě, ale prolog si můžete zahrát už nyní
zdroj: tisková zpráva

StarCraft II: Legacy of the Void vyjde v zimě, ale prolog si můžete zahrát už nyní

16. 7. 2015 14:14 | Novinky | autor: Adam Homola |

Poslední část příběhu ságy StarCraft, ale hlavně zakončení trilogie StarCraft II, má konečně alespoň přibližné datum vydání. StarCraft II: Legacy of the Void sice vyjde až někdy v zimě, ale Blizzard připravil milou akci pro všechny nedočkavé fanoušky, kteří se nemohou dočkat. Za předobjednávku hry dostanou zdarma přístup do prologu Whispers of Oblivion a do už několik měsíců probíhající multiplayerové bety.

Prolog Whispers of Oblivion, který tvoří tři singleplayerové - příběhové mise, bude nakonec dostupný zdarma pro všechny, ale až krátce před vydáním hry v zimě. Společně s předobjednávkou tak získáte něco, co je opravdu časově exkluzivní. Jak už je u Blizzardu zvykem, můžete si Legacy of the Void předobjednat v normální digitální edici, digitální deluxe edici, normální krabicové edici a speciální sběratelské edici v krabici.

zdroj: Archiv

V digitální deluxe edici najdete vedle hry ještě battle peta Archona do World of Warcraft, mounta Void Seeker do Heroes of the Storm, protosský skin pro zadní stranu karet do Hearthstone, transmogy do Diabla III a nějaké ty speciální portréty a skiny jednotek do StarCraft II. Krabicová sběratelka k tomu přidá navíc ještě hardcover StarCraft Field Manual, DVD s filmečky ze hry a dalšími video materiály a nakonec soundtrack ze hry na CD.

Hezkou drobností je i přístup k zatím neoznámenému StarCraft warriorovi do Heroes of the Storm - toho dostane každý, kdo si StarCraft II: Legacy of the Void předobjedná nebo koupí. Digitální bonusy do her budou ale dostupné až po vydání hry, takže se sice můžete těšit na Void Seekera, ale nezajezdíte si na něm dřív jak v zimě.

zdroj: Archiv

V souvislosti s oznámením bonusů Blizzard ještě sdělil úpravu datadisku StarCraft II: Heart of the Swarm, ze kterého se stává samostatná hra. K hraní druhé kapitoly StarCraft II už nemusíte mít StarCraft II: Wings of Liberty. Pokud z nějakého důvodu nemáte první část SCII a chtěli byste hrát jen příběh Kerrigan a Zergů, nic vám nebrání.

Další pozitivní zpráva potěší všechny moddery, kteří používají SCII jako "nástroj" pro tvorbu her. Modding ve StarCraftu II doposud fungoval tak, že pokud jste vlastnili pouze Wings of Liberty, měli jste přístup jen k assetům z Wings of Liberty. To se teď mění - nově stačí vlastnit kterýkoliv StarCraft II a máte automaticky přístup ke všem assetům ze všech tří částí SCII.

Pěkný přehled všeho, co dostanete s předobjednávkou StarCraft II: Legacy of the Void, najdete tady, oficiální web pak tady.

Nejnovější články