Daedalic chystá The Rabbit’s Apprentice, adventuru o magii
zdroj: tisková zpráva

Daedalic chystá The Rabbit’s Apprentice, adventuru o magii

2. 8. 2012 16:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Adventur není, tak říkajíc, nikdy dost.

Kdysi tak populární žánr se nyní posunul na okraj mainstreamového žánru a do indie vod, ale naštěstí to neznamená, že by nějak adventury vyhynuly. Novou, spíše pro mladší hráče určenou, nyní představuje německý Daedalic Entertainment, který má na kontě jiné menší tituly jako A Whispered World či The Dark Eye: Chains of Satinav (recenze vyjde brzy).


Hlavní hrdina The Rabbit’s Apprentice, jak se hra jmenuje, je čarodějův učeň. Nebo spíše králíkův učeň. Každopádně se onen hlavní hrdina jmenuje Jerry a učí se o magii od mocného kouzelníka, který dokonce dokáže cestovat mezi jednotlivými světy, které dávají dohromady naše universum. Vaším cílem bude naučit se čarovat, obstát v různých zkouškách a nenechat se zviklat různými nebezpečenstvími.

The Rabbit’s Apprentice vypadá nadějně a sympaticky. Moc o ní nevíme, kromě několika obrázků, ale počítejme, že se brzy na oficiálních stránkách něco nového objeví. Jde ale určitě o titul, který se nebudete bát představit někomu, kdo si s adventurami začal tykat teprve nedávno a snad bude dost atraktivní i pro adventurní profíky. Jsou tu obří veverky, krysy, králíci a mají kloboučky. To nemůže být špatná hra!

Nejnovější články