NOLF2: Contract Jack - první obrázky + info
zdroj: tisková zpráva

NOLF2: Contract Jack - první obrázky + info

9. 7. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když jsme vás poprvé informovali o samostatně spustitelném přídavku k špionážně laděné akci No One Lives Forever 2, neměli jsme bohužel k dispozici žádné obrázky.

Dnes se však můžete i podívat, jak NOLF2: Contract Jack vlastně vypadá. Děj datadisku bude zasazen před samotný příběh NOLF2 a místo Cate Archer se ujmete role nájemného zabijáka Johna Jacka, kterého si zavolali hlavouni z H.A.R.M., aby jim pomohl s "malým problémem". Tím se myslí konkurenční zločinecká organizace z Itálie s trochu komiksovým jménem Danger Danger, které vládne boss Ill Pazzo. Příběh, rozložený do 10ti misí, má dokreslovat stejný typ humoru, který se projevil v obou předchozích dílech a zajímavé je i to, že bude poskládán retrospektivně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ve hře se setkáte s Dmitrijem Volkovem a zpětně se podíváte dokonce i na vesmírnou stanici HARMu, která byla zničena v prvním díle (jedna její část totiž po explozi přistála na Měsíci, a to dokonce s lidmi "na palubě"). Podle dostupných informací sehraje v příběhu podstatnou roli též samotná Cate, ovšem žádné další detaily o její přítomnosti ale nebyly zveřejněny. Narozdíl od obou her bude přídavek laděný více akčně a méně špionážně, bez tak velkého přídechu atmosféry 60tých let. Důvody k tomuto posunu prý byly čistě komerční. Ačkoliv jednička i dvojka (92%) sklidily všude po světě vysoká hodnocení a získaly několik prestižních cen, jejich prodejnost rozhodně nešla do milionů. Zda se podobného odklonu od původních NOLF případně dočká i třetí díl (který zatím nebyl oznámen, ale občas se o něm proslýchá), můžeme klasicky jen odhadovat.

Umělá inteligence byla u No One Lives Forever 2 určitě lepší než u většiny akčních her a ani u datadisku bychom v tomto ohledu neměli mít žádný důvod k obavám - alespoň to tvrdí redaktoři ze serveru GameSpy, kteří měli jako první možnost hru vyzkoušet. Nepřátelé rychle běhají sem a tam, ale přitom se inteligentně kryjí a pokud se je rozhodnete obejít nebo jim utéct, můžete si být jistí, že po vás nemilosrdně půjdou. Vizuálně vypadá Contract Jack podobně jako druhý díl, podle tvůrců do něj přibude několik nových zbraní (např. Cyclone laser rifle), včetně těch, připevněných k vozidlům (Vespa s kulometem). NOLF2: Contract Jack očekáváme letos v říjnu.

Update: Podle oficiální tiskové zprávy přibude do hry vedle laserové pušky Cyclone ještě zbraň s názevm Bacalov Corrector a budete moci pokládat i trhavinu C4 jako v CS nebo MGS2. Ve vylepšeném multiplayeru se opět setkáme s mody Deathmatch, Team Deathmatch, Demolition a Doomsday a datadisk nabídne též kompletní balíček nástrojů pro tvůrce herních modů.

kate

Nejnovější články