Negative Space screenshoty a info
zdroj: tisková zpráva

Negative Space screenshoty a info

13. 8. 2004 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Právě před deseti dny jsme vám poprvé představili nový projekt vývojářů Khaeon - tvůrců Alpha Black Zero.

Šlo o izometrickou sci-fi střílečku s názvem Negative Space. Dnes vám z této hry můžeme nabídnout také sadu prvních screenshotů. Představu o hře jako takové z nich však bohužel ještě nezískáte, protože jsou pořízeny z cut-scény, navíc při použití filtru šumu (v pohybu to prý vypadá mnohem lépe než takto na obrázkách).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Dále byly vedle těchto screenshotů zveřejněny i nějaké další informace, týkající se příběhu. Negative Space se bude odehrávat v roce 2250. Kdesi ve vesmíru bude toho času jistá bitevní loď třídy UESC-Katsuragi na cestě na vzdálenou planetu Caprice-12. Na palubě této lodi jsou vesmírní mariňáci ve službách jedné nejmenované galaktické společnosti známé prostě jako "Company". Vůdcem vojáků je poručík Mossback a android Sheperd od Company. Záměr skupiny je zničení neo-komunistických rebelů spadajících pod skupinu, která si říká Free Economy Liberation League, a která pronikla do většiny osad na Caprice-12.

Tyto osady jsou vlastnictvím Company. Po přistání na planetě Sheperd nicméně zjistí, že zde nejsou žádné známky života. Alespoň tedy ne lidského. Existují zde pouze jacísi podivní tvorové odjinud. poručík Mossback má zcela jasno v tom, co dále podniknout - zavolat hochy z "repo" divize a nechat je to tu od toho svinstva vyčistit, nejlépe nukleární zbraní. Sheperd však již kontaktoval velitelství společnosti a přijal žádost o sestup a posbírání pár vzorků těch divných brouků pro další studium.
zdroj: seriouszone

korgull

Nejnovější články