Jak měl vypadat Fallout 3?
zdroj: tisková zpráva

Jak měl vypadat Fallout 3?

14. 12. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Některé hry bývají naplno doceněny až několik let po jejich vydání a postapokalyptická RPG série Fallout je právě jednou z nich.

Ačkoliv mnoha lidmi toužebně vysněný třetí díl nebyl nikdy oficiálně ohlášen (a tudíž nemohl být ani zrušen), vývojáři na něm pracovali již delší dobu pod kódovým označením Van Buren. Jak ale asi víte z naší úterní zprávy, po odchodu několika klíčových členů týmu bylo slavné studio Black Isle zrušeno vydavatelem Interplay. Nyní se na internet dostaly tři velmi atraktivní obrázky, z nichž si uděláte alespoň částečnou představu, jak měl Fallout 3 vypadat po vizuální stránce. Vedle úvodního menu na nich uvidíte dvě lokace, které měly sloužit jako tutoriál, i když ještě nejsou zdaleka dokončeny a chybí v nich například správné textury nebo stíny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud jste fanoušky původního Fallouta a zároveň vládnete angličtinou, za přečtení stojí obsáhlý FAQ. Ten byl sestaven z mnoha vyjádření vývojářů hry do různých diskusních fór během uplynulých měsíců, z nichž se dá při trošce snahy sestavit celkem slušná podobizna plánované hratelnosti třetího dílu. Nic však ještě není definitivně ztraceno, neboť Silverstyle Entertainment, kteří mají finančně silného investora a pracují na podobném RPG The Fall, projevili zájem o odkoupení licence na Fallout 3 a zaměstnání zbytku lidí z Black Isle Studios.
zdroj: RPGDot

jd

Nejnovější články