Lifeless Planet

Lifeless Planet

Články

Tajemné sci-fi dobrodružství Lifeless Planet vyjde na začátku června

Opravdu jsme o Lifeless Planet psali naposledy před rokem? Je to tak, ale v tomto konkrétním případě jsme dílo Davida Boarda nijak nezanedbali, protože od vydání posledního videa loni v červnu nebylo o čem psát. Hra měla vyjít minulý rok na podzim, ale David se zavřel ve svém domečku někde na Aljašce a pracoval a pracoval, až byl najednou rok 2014 a původní termín vydání dávno v trapu. Znovu se mu to ale nestane a nový termín vydání Lifeless Planet, stanovený na 6. června, by měl platit. Kdo o tom stále pochybuje, může stav vývoje nedlouho před vydáním zkontrolovat osobně. Nehotovou verzi Lifeless Planet nabízí David Board na Steamu v early access sekci za 13 éček.

Fight Club #135 HD: Bacha na psa!

Na videozáznamu středečního podcastu Fight Club #135 uvidíte a uslyšíte definitivní shrnutí letošnío ročníku herní výstavy E3, hlavně od přímých účastníků - Pavla a Miloše. Ovínění pořádným jet lagem vám sdělí nejenom obecné zážitky z E3, ale přidají i své tipy na nejlepší a nejzajímavější hry či hardware, který v Los Angeles buď viděli, nebo snad i sami vyzkoušeli.

Sci-fi adventura Lifeless Planet oživá, zatím jen novým trailerem

Dubnový článek o posunu vydání akční adventury Lifeless Planet nebyly příznivé – zatímco David Board na hře nadále pracuje dnem i noci a kroutí si šesti i sedmidenní pracovní týdny už skoro rok v kuse, vydání hry dopředu to neposunuje, naopak. Ale už se blíží, konečně. Ještě urputná práce přes celé léto a snad někdy při podzimu už by se všichni nedočkaví zájemci včetně mě mohli přestat na dobrodružství odvážného astronauta na cizí, údajně obyvatelné planetě, jenom dívat. Měli by ho začít hrát a prožívat.

Sci-fi adventura Lifeless Planet mučí videem a posunem vydání

Někdy se má zariskovat a zafinancovat projekt na Kickstarteru, i když má člověk jisté pochybnosti vůči hře a jejímu tvůrci. Dostane se tak k hratelné ukázce dříve než ostatní, co se třeba na daný titulů také těší, ale holt u nich opatrnost převážila nad zvědavostí. Pro mě to přesně vystihuje situaci s akční adventure Lifeless Planet, která v sobě snoubí vlivy z oceňovaných her The Dig, ICO a Another World.

Nezávislý rozcE3stník - co přivezli nezávisláci na E3

V dnešním díle se vypravíme na letošní Electronic Entertainment Expo, abychom si osvěžili to nej z nezávislých her, jež se na nás v nadcházejících dnech (měsících) přiřítí. Odpálíme to mecha akcí Hawken a skončíme u dalšího balíčku skvělých her za pakatel - Humble Bundle. Tak si ohřejte nudle a pojďte číst!

Bleskovky

  • 10. 7. 2020 - Epic Games Store rozdává tři hry. Těšte se na Torchlight II

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
17. června 2014
Recenze