Raven Software dělají novou hru s Jamesem Bondem
zdroj: tisková zpráva

Raven Software dělají novou hru s Jamesem Bondem

7. 12. 2010 14:30 | Novinky | autor: levis |

Update (14:31): To šlo tedy rychle. Pár hodin po prozrazení nového Bonda už se šikovným fanouškům podařilo vypátrat první záběry ze hry, které jsou konkrétně nalezení v profilovém videu animátoru Hanjina Songa. Začínají nejprve ještě bez textur na na dvacáté vteřině, první skutečné scénky z už hotových sekvencí najdete v čase 00:38 a další třeba v čase 1:24. Co k tomu dodat? Vypadá to přesně jako Blood Stone, nechybí v tom některé "bournovské" pohyby či použité chvaty z filmů s Danielem Craigem a od věci nejsou ani srovnání se Splinter Cell: Conviction. Podívejte se sami:

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Bondovská fanstránka MI6 přišla s tvrzením, že jeden z vývojářských týmů Raven Software (anoncovaná kreativní smrt této vývojářské legendy se tedy odkládá, uff) pracuje na další hře s Jamesem Bondem. Nejde přímo o autory sci-fi střílečky Singularity, nýbrž o druhý interní tým Ravenů, který od začátku letošního roku vyvíjí tentokrát opět ryze stealth akci v hlavní roli s agentem 007. Neobešlo se to ale bez malého dramatu: letos filmový distributor MGM, zároveň držitel bondovské licence, přestal ignorovat své dlouholeté dluhy a uvrhl tak veškeré své portfolio i klíčové značky do nejistoty.

Activision tím ztratili přísun nových financí a museli několik lidí z vývojářského týmu povolat k tomu, aby ostatním pomohli s prácemi na balíčcích map pro Call of Duty. Tím byl vývoj nového Bonda dočasně pozastaven, jenže MGM už má nyní od amerických soudů vypracovaný plán pro bankrot, odvážně počítá s premiérou nové filmové bondovky na listopad 2012 a tak prý dali Activision zelenou také příští hře s agentem 007. Mimochodem zajímavá informace: v Raven Software prý kvůli tomu dokonce odstavili na vedlejší kolej pokračování X-Men Origins: Wolverine.

Nejnovější články