Datadisk Srdce z kamene pro třetího Zaklínače vyjde 13. října
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Srdce z kamene pro třetího Zaklínače vyjde 13. října

8. 9. 2015 15:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Geralt je v problémech. Už zase. První, velmi očekávaný, datadisk (či rozsáhlé DLC) k třetímu Zaklínači se jmenuje Srdce z kamene. Už víme, že vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 13. října a nově se tohle rozšíření představuje i trailerem, či spíše kratičkým teaserem. V něm se podíváte, že i když je možná Geralt ostřílený, občas (často) se svízelným situacím nevyhne...

V rámci Srdce z kamene můžete čekat desetihodinový příběh, který se odehrává v Zemi nikoho a Oxenfurtu. Zaklínač bude mít tentokrát úkol zastavit Olgierda von Everec, nemilosrdného kapitána banditů, který by asi nebyl ničím výjimečný nebýt jedné "drobnosti" - je nesmrtelný. Kromě série úkolů, které se týkají právě lovu na Olgierda a které budou od Geralta vyžadovat alespoň úroveň 30, takže nepočítejte s jejich plněním hned jak nakouknete do Oxenfurtu, tu bude i řada novinek.

Samozřejmostí jsou nové zbraně a výbava, nové kontrakty na monstra, nové karty do gwentu a dokonce i nová milostná příběhová linie. Na prvních obrázcích je k vidění Shani, takže asi víme, odkud vítr fouká. Chudák Yennefer. K poražení nesmrtelného bandity budete muset vykonat trojici velkých úkolů, k čemuž vám pomůže i nový systém run, které aplikujete na svůj meč a každé ze slov výrazně mění některé herní mechaniky, hádám, že primárně Znamení. Takže vás čeká spousta experimentování s novými taktikami, jež vám runy zpřístupní.

U nás datadisk distribuuje Cenega, která nabídne i limitovanou edici, v níž najdete kód ke stažení DLC, dva balíčky gwentu, sadu žetonů pro tuhle karetní hru a také návod. Takže, pokud toužíte po další etapě Geraltova putování (kdo by netoužil), zaškrtněte si v kalendáři 13. října.

Nejnovější články