Vše nej v roce 2011 od redakce Games.cz...se soutěží
zdroj: tisková zpráva

Vše nej v roce 2011 od redakce Games.cz...se soutěží

2. 1. 2011 23:01 | Z redakce | autor: Redakce Games.cz |

Vstup do nového roku jsme ve zdraví přežili, a doufáme, že to samé se dá říci i o vás. Každopádně vám v rámci našeho PFka dlužíme ještě vyhodnocení speciální novoroční soutěže o rozšířenou edici Mafie II pro PC. Nejvíce správných tipů poslal čtenář s nickem bisik89 (na adresu a celé jméno zatím stále čekáme, bisiku89, ozvi se ;). A pokud by vás zajímalo, kdo a co na vás z našeho novoročního přání vykukoval, mrkněte se na jeho "odtajněnou" verzi. Uznáváme, že to bylo tentokrát velmi těžké, ale archiv našeho grafika holt skrývá podobné skvosty. Rovněž je třeba podotknout, že nebylo nutné uhádnout všechny obrázky (to se koneckonců nikomu nepovedlo), ale rozhodovalo největší množství.

Zleva, horní řada: tank z MMO End of Nations, hrdina ze hry Deponia, Megatron z Transformers: Revenge of the Fallen, Sheppard z Mass Effectu 2, Sonic

Zleva, spodní řada: Mario, Deathspank, Ultramariňák z Warhammer: Dawn of War II, Oswald z Epic Mickey, auto z Shift 2 Unleashed

Původní zpráva: Štěstí, zdraví a takové ty obvyklé věci už vám byly do roku 2011 zcela jistě v posledních dnech přány nespočetněkrát. Proto se omezíme na to, co je nám všem v redakci nebližší: ať se vám v roce 2011 dobře hraje, ať je co hrát a ať se u toho dobře bavíte.

A protože ani na přelomu roku nás neopouští hravost, vyhlašujeme krátkou soutěž spojenou s naším novoročním přáním, ve které můžete vyhrát PC originálku rozšířené edice Mafia II, která krom základní hry obsahuje i všechny DLC.

Soutěž začíná právě teď a skončí v sobotu 1. ledna 2011 v 23:59. Odpovědi posílejte na adresu soutez.games@tiscalimedia.cz a v rámci férové hry pro všechny vás prosíme, abyste se vyvarovali odpovídání zde v diskusích nebo na našem Facebooku.

Otázka: Vyjmenujte názvy a jména všech videoherních postaviček/objektů, které se skrývají za siluetami na naší PFce.

Toť vše, přejeme vám do roku 2011 ještě jednou všechno nej.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

 

 

 

Nejnovější články