Zaklínač 3 vychází v Game of the Year edici
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač 3 vychází v Game of the Year edici

30. 8. 2016 10:00 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste doposud odolávali svodům třetího Zaklínače, CD Projekt pro vás má nabídku, která se sice dá odmítnout, ale jen velmi obtížně. Game of the Year edice třetího Zaklínače (u nás v distribuci i jako Hra roku), která vychází dnes na PC, PS4 a Xbox One v sobě zahrnuje i dva rozsáhlé datadisky Srdce z kamene a O víně a krvi a dalších 14 menších DLC. V rámci kolekce tak opravdu dostanete vše, co kdy k poslednímu Geraltovu dobrodružství vyšlo.

Vydání GotY edice doplňuje i povedený trailer, který se věnuje jak základní hře, tak letmo i datadiskům, ale především se snaží představit ducha hry stylovým sestřihem převážně příběhových animaček. Pokud ani po tomto videu nedostanete chuť si Zaklínače 3 zahrát, tak už asi nezafunguje nic.

Kromě kompletní edice vydá CD Projekt obsáhlý update 1.30, který opravuje spoustu bugů a chybek v původních verzích, přičemž v GotY edici už je zahrnutý.

zdroj: Archiv

Pokud už základní hru vlastníte a hrajete ji na konzolích, musíte po koupi GotY edice začít znovu. Konzolové GotY edice totiž uložené pozice ze základní hry nerozpoznají a nenačtou.

Nejnovější články