Vyzkoušejte si misi z Dishonored v interaktivním videu
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si misi z Dishonored v interaktivním videu

5. 10. 2012 11:45 | Video | autor: Adam Homola |

Dishonored vychází už příští týden a kdo si ještě pořád není jistý, nebo kdo se bojí příliš akčního postupu, může si teď Dishonored vyzkoušet. Bohužel není řeč o demu, ale o interaktivním videu na YouTube. To má samozřejmě ke hře jako takové daleko, ale alespoň se můžete podívat na to, jak lze danou situaci řešit z různých úhlů pohledu. V určitých momentech se totiž video zastaví a nabídne vám několik možností jak postupovat. Můžete zabíjet, můžete se nepozorovaně proplížit kolem, nebo něco mezi.

Přístup Dishonored se ve většině dnešních mainstreamových FPS hrách moc nevidí a tak je pěkné, že nás tvůrci z Arkane Studios nechali okusit herní možnosti alespoň prostřednictvím videa. Co už z videa asi tolik nepochytíme, je hratelnost postavená nejen na volbách, ale na systémech, nikoliv na skriptech. Každý průchod misí tak může být trochu jiný, pokaždé se může přihodit něco nového. Ale od toho je tu pak 12. říjen, kdy hra vyjde na PC, Xboxu 360 a PlayStation 3.

Až video dokoukáte a doklikáte (ideálně ve fullscreenu), tak si určitě připomeňte taky náš video rozhovor s tvůrci hry z letošního gamescomu. Za zmínku stojí také dojmy Lukáše, opět z gamescomu.

Smarty.cz

Nejnovější články