Vývojáři The Order: 1886 představují chytré vlkodlaky
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři The Order: 1886 představují chytré vlkodlaky

27. 6. 2014 17:25 | Video | autor: Adam Homola |

The Order: 1886 zatím bez pochyby patří mezi nejlépe vypadají hry, ale z hratelnosti už tolik lidí nadšením neskáče. Možná si jen vývojáři schovávají nějaké eso v rukávu, ale pokud ano, zatím ho ještě nevytáhli. V novém videu z vývoje neřeší ani tak hratelnost, jako spíš úhlavní nepřátele - vlkodlaky. Říká se jim Half-Breeds a od klasických vlkodlaků by se měli přeci jen lišit.

Vlkodlaci se do hry dostali kvůli boji - tvůrci věděli, že chtějí mít ve hře "válku", ale lidi mezi sebou bojovali odjakživa a bojují pořád. Vývojáři se tedy rozhodli přidat do hry frakci, která by byla tak trochu jako lidé, ale vlastně dost jiná. A ke slovu se dostali Half-Breeds. Ve chvíli kdy The Order: 1886 začíná, už spolu lidstvo a Half-Breeds válčí stovky let a konflikt neustále pokračuje.

zdroj: Archiv

Místní vlkodlaci by měli být strašidelní především svou inteligencí. Vývojáři se dušují, že nepůjde jen o hloupé loutky. Chytrá AI by vám měla společně s výškou, velikostí a vůbec impozantní fyzičkou vlkodlaků nahnat strach. Zároveň ale nemá jít o přehnaně "předesignovaná" monstra. Vývojáři se prý schválně drželi spíše při zemi a nesnažili se na vlkodlaky nacpat co nejvíc strašidelných prvků.

Naopak chtěli u každého vlkodlaka zachovat i osobnost a vzhled člověka, ze kterého vzešli. Ostatně transformace z člověka na lykana a zpátky bude ve hře zachycená a podaná více méně "realisticky". Vývojáři prý nechtěli nic ošulit a tak v The Order uvidíme opravdu všechno. Hra by měla vyjít 20. února příštího roku, exkluzivně pro PlayStation 4.

Nejnovější články