Vývojáři Dying Light upozorňují na deset nejzajímavějších modifikací
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Dying Light upozorňují na deset nejzajímavějších modifikací

12. 6. 2015 15:01 | Video | autor: Adam Homola |

Povedená parkourová zombie akce Dying Light u hráčů uspěla nejen co do prodejů samotné hry, ale také v oblasti tvorby modifikací. Těch je pro zatím poslední počin Techlandu spousta a tak se do komunitních výtvorů ponořili samotní vývojáři, aby z nich vylovili deset nejzajímavějších kousků. Pokud tak už máte zombíků plné zuby, můžete si hru trochu ozvláštnit a udělat z ní něco úplně jiného. 

"Díky Dying Light Developer Tools můžete vzít celou zónu v karanténě a přetvořit ji v nové mapy, vyprávět v ní své vlastní příběhy a navrhovat klidně i praštěné scénáře. Podívejte se na našeho video průvodce, kde se už naučíte základní práci s editorem a pak se můžete pustit do kreativní práce. Nenechte si utéct šanci vypustit ven vývojáře, který se ve vás skrývá!," píšou vývojáři v popisku videa na YouTube.

Jak se této možnosti někteří modeři chopili uvidíte níže. Mezi mody najdete třeba takový Counter-Strike. Ano, i ten fanoušci ze hry udělali, byť ne samozřejmě celý. V modifikaci s názvem de_dust2 se můžete proběhnout po jedné z nejslavnějších a nejhranějších map ze známé týmové střílečky. Najdete na ní zomíky, ale třeba taky klasickou bombu. Z pouštního prostředí de_dust2 se můžete ponořit do hlubin oceánů, když si nainstalujete všeříkající Waterworld. To sice není předělávka Vodního světa s Costnerem, ale dovolí vám to prozkoumat dávné město ležící pod hladinou.

zdroj: Archiv

Pro změnu z vesmírného prostředí máte mody MissionToMars a Dying Space. V MissionToMars jste ztroskotali na nepřátelské planetě a vaším úkolem je dostat se k vysílači a zavolat si o pomoc. V Dying Space musíte doběhnout do únikového modulu lodi dřív, než ho zničí asteroid. Seznam všech modifikací zmíněných ve videu najdete tady.

Nejnovější články