Všechno, co jste chtěli vědět o závodní hře The Crew (ale báli jste se zeptat)
zdroj: tisková zpráva

Všechno, co jste chtěli vědět o závodní hře The Crew (ale báli jste se zeptat)

20. 11. 2014 20:00 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Už za dva týdny vyjde ambiciózní závodní hra The Crew od Ubisoftu, respektive bývalých tvůrců Test Drive Unlimited. A pokud jste doposud hře, kde se závodí po celé virtuální Americe nevěnovali pozornost s tím, že se patřičně vzděláte před vydáním, máte výbornou příležitost. Ubisoft v totiž v dalším z videí ze své série "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o hře (ale báli jste se zeptat)" rekapituluje na ploše více než sedmi minut, proč stojí The Crew za hřích. Kdo ale nevěří videím, může si The Crew ještě před vydáním na vlastní kůži otestovat. 

Nové video připomíná vše podstatné o The Crew - od rozsahu virtuální Ameriky až po fungování skillů, odměn, výzev nebo třeba upravitelnosti autíček. Pohyblivé obrázky jsou názorné, dalšího komentáře tedy není třeba.

Od příštího úterý (25. listopad) do čtvrtku (28. listopad) si The Crew navíc mohou všichni majitelé Xbox One a PlayStation 4 v open betě bez ohledu na to, jestli platíte za Gold na Xbox Live nebo PS Plus na PSN. Majitelé zmíněných předplatných si jen v open betě vyzkouší kompletní hru, zatímco jejich kolegové bez předplatného by měli mít k dispozici omezenou verzi. Detaily o konzolové open betě najdete na homepage.

Plná verze The Crew vyjde 2. prosince pro PS4, Xbox One, Xbox 360, ale hlavně PC.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články