"Virtualní realita" přímo v YouTube videu - netradiční pohled na řádění Jacka Rozparovače z Assassin's Creed Syndicate DLC
zdroj: tisková zpráva

"Virtualní realita" přímo v YouTube videu - netradiční pohled na řádění Jacka Rozparovače z Assassin's Creed Syndicate DLC

15. 12. 2015 15:19 | Video | autor: Aleš Smutný |

Móda 360° videí, kde můžete ve scéně volně natáčet kameru se dostala i do her – a funguje skvěle. V traileru na DLC Jack the Ripper pro letošní, povedený, díl Assassin's Creed Syndicate totiž na sebe použitá technologie strhává pozornost a hlavně dává smysl i v kontextu použitých scén. Můžete si tak natočit kameru jak na bránícího se asasína, tak i na útočícího Jacka a podobně dobře funguje tato vychytávka i ve scéně s vrženým nožem.

Video bylo původně vytvořené pro Samsung Gear VR, ale díky přehrávači na Facebooku a Youtube si jej můžete užít i bez virtuální reality. Trailer původně vznikl jen jako experiment, jak by se v budoucnu dalo pracovat s virtuální realitou a upoutávkami tohoto typu a vůbec neměl přijít mezi veřejnost. Nicméně reakce na pokusné video byly natolik pozitivní, že se Ubisoft rozhodl trailer vydat.

Samotné DLC Jack the Ripper vás vrátí do Londýna v roli Evie, ovšem dvacet let po původní hře. Zatímco legendární Jack Rozparovač zabíjí své oběti a ulice jsou plné strachu a obav, Evie se snaží Jacka vystopovat, což nakonec vede k tomu, že sama stává jeho cílem. Ostatně, jak se zdá, Jackovi jde hlavně o Asasíny. Rozšíření se zaměří na kriminální podsvětí Whitechapelu, bude mít silně hororovou atmosféru a Evie k ruce dostane i nové schopnosti. Jack the Ripper vychází dnes na PS4 a Xbox One a za týden na PC. Ale teď už zmiňovaný trailer.

Nejnovější články