Vikinská bojovka Jotun představuje ohnivého obra
zdroj: tisková zpráva

Vikinská bojovka Jotun představuje ohnivého obra

14. 9. 2015 14:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už nějaký ten pátek vzniká malá, nezávislá akce Jotun. V ní se v roli mrtvé bojovnice Thory snažíte probojovat do Valhally, přičemž cesta k medovině a zpěvu vede přes řádku obrů. Na nejnovějším videu se předvádí ohnivý jotun Kaunan a jak vám z něj asi bude jasné, tahle hra se s vámi mazlit nebude. Obtížností se totiž Jotun bude blížit dobám starých plošinovek, kdy jste v náročnějších levelech občas měli tendenci překousnout kabel od ovladače či klávesnice.

Každý obr je sám o sobě bossem, přičemž vaše přežití bude záviset na naučení se jeho útoků, pohybů apod. Hodně mi hra evokuje nedávnou Titan Souls, ovšem bez nápadité mechaniky šípu a s asi ještě drsnějšími souboji. Thora totiž musí k nepříteli vždy přiběhnout a pořádně ho přetáhnout sekerou. Což není tak snadné, když má vaše válečnice občas velikost jeho prstu na noze.

Jsem si celkem jistý, že hratelnost určitě nebude pro každého, protože bude vyžadovat spoustu trpělivosti, opakování soubojů a samozřejmě i štěstí, které vás často bude dělit živou Thoru od rozpláclé. Hra je momentálně v betě, vyjít by měla 29. září.

zdroj: Archiv

Nejnovější články