Video z Wildstar předvádí chaotické raidy s obřími bossy
zdroj: tisková zpráva

Video z Wildstar předvádí chaotické raidy s obřími bossy

13. 5. 2014 15:54 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dlouho bylo ohledně raidů ve Wildstar ticho po pěšině, což přiznává i nové video, které se tradičně nebere moc vážně. To se ovšem změní, protože v něm najdete představení raidů se vším všudy. Tedy hlavně s metalovým podkresem a šíleným tancem mezi ukazateli toho kam dopadne drtící pěst bossova. A nejenom pěst.

V raidech bude hojně využívám Telegraph Combat System, který je pro Wildstar typický, a ukazuje rozsah působení jednotlivých schopností, ať už protivníkových, nebo vašich. Právě u velkých bossů to má za efekt synchronizované běhy, kdy skupinky hráčů prchají v jednotlivých směrech v rámci obrazců, které bossové a jejich útoky kreslí na zemi.

V raidech se bok po boku s AI utká dvacet až čtyřicet hráčů a pokud přežijí ten občas vážně šílený a epilepsii vyvolávající tanec, čeká na ně pořádná kořist. Nebo to alespoň tvrdí video.

Wildstar pořád působí jako nenápadný, ale ambiciózní projekt. Přitom jeho tvůrci mají solidní herní rodokmen. Uvidíme, zda to bude stačit na dobrou a úspěšnou hru, což nejsou věci, které nutně musí kráčet ruku v ruce.

zdroj: Archiv

Nejnovější články