Video z Tropico 5 představuje budování státu v multiplayeru
zdroj: tisková zpráva

Video z Tropico 5 představuje budování státu v multiplayeru

9. 5. 2014 19:00 | Video | autor: Adam Homola |

Stratégy očekávané Tropico 5 vyjde už v květnu a po minulém traileru, který prezentoval jednotlivá herní období, nyní tvůrci ukazují další novinku: multiplayer. V něm můžete praktikovat téměř vše, co v singleplayerové kampani. Ať už vybudujete socialistickou utopii, nebo přísný diktátorský režim, vaši vlídnou či naopak drsnou ruku pocítí nejen virtuální umělá inteligence, ale nově taky spoluhráči či protihráči z masa a kostí.

Tropico 5 nabídne kooperativní i kompetitivní multiplayer pro dva, tři nebo čtyři hráče. Pokud vás zajímá víc, 15. května budou vývojáři ze studia Haemimont Games dělat ve 20:00 hodin našeho času živý stream na Twitch.tv/kalypsomedia, během něhož představí celou hru a budou odpovídat i na všemožné dotazy.

zdroj: Archiv

Trailer ukazuje několik možností, jak multiplayer hrát, jak bude zhruba fungovat sdílení surovin mezi hráči a samozřejmě též, jak vypadá útok na nepřátelského hráče. Tropico 5 vyjde už 23. května 2014 na PC. Na Xbox 360 a Mac se hry dočkáme někdy v létě a na PlayStation 4 na podzim.

Nejnovější články