Video z The Crew vysvětluje, že i piráti silnic potřebují kamarády
zdroj: Foto: Ubisoft

Video z The Crew vysvětluje, že i piráti silnic potřebují kamarády

18. 9. 2014 15:33 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Závodní hra The Crew od bývalých tvůrců Test Drive Unlimited se sice nemůže s konkurencí (zejména Forza Horizon 2) měřit na poli vizuálního zpracování, snaží se však hrát na strunu bohaté multiplayerové výbavy a otevřeného světa. A protože do vydání plné verze The Crew nezbývají ani měsíce, tak se tvůrci snaží ukázat v čem má hra nad konkurencí vyčnívat.

V čem vlastně spočívají tolik propagované sociální prvky? Akcent na jízdu ve více lidech se projevuje už cíleným nadužíváním slovíčka "crew", naštěstí však nezůstává jen u něho. Hráč se tak od počátečních slabých vozů musí propracovat k silnějším skrze postupné levelování. Cílem je, aby se hráč levelováním a plněným výzev různého charakteru neustále poměřoval s ostatními hráči.

Po jisté době zápolení ve snaze dosáhnout nových horizontů přijde čas, aby hráči utvořili plnohodnotnou automobilovou smečku. Krom sběru dalších výzev, podmíněných kooperativním hraním, má být vrcholem hry PvP závodění mezi dvěma skupinami

Body za originalitu The Crew určitě nezíská, pokud však nabídne řemeslně dobře vyladěnou kombinaci všech bonusů, levelů a režimů, rozhodně se v davu neztratí. Výhodou bude rovněž bohatá nabídka prostorných map a arkádová hratelnost, díky níž si The Crew s realitou skutečně nikdo nesplete.

The Crew vychází 14. listopadu na PC, PS4, Xbox One a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články