Video z noční mise v Ghost Recon Wildlands ukazuje využití stealthu
zdroj: tisková zpráva

Video z noční mise v Ghost Recon Wildlands ukazuje využití stealthu

4. 10. 2016 13:34 | Video | autor: Petr Poláček |

Skoro jako Metal Gear Solid V: Ground Zeroes působí na první pohled záběry z hraní Ghost Recon Wildlands. Prší, terén je celý promáčený a čtveřice hráčů se pokouší potichu proniknout do základny s pomocí celé řady zbraní a technologických hraček včetně termovize. Tím však podobnost končí. Zatímco v MGS hrajete za ikonického Snakea, v Ghost Recon Wildlands přebíráte roli jednoho členů Ghost týmu, který vede boj proti drogovým organizacím na území Bolívie. Následující 12 minut dlouhé video nabízí druhý a odlišný pohled na misi, kterou tvůrci ukazovali během E3. Zatímco v létě předvedli více akční přístup v průběhu dne, tentokrát zvolili stealth – za deště a v noci. To aby hráčům dokázali, že Ghost Recon Wildlands nabídne nejenom svobodu pohybu v otevřené krajině, ale i svobodu ve volbě taktiky.

Podle tvůrců funguje ve světě Ghost Recon Wildlands střídání dne a noci stejně jako se dynamicky mění počasí. Volba, kdy se rozhodnete misi splnit, za jakého počasí a jakým způsobem by tedy měla být na vás. Minimálně na papíře. Přeci jenom jde o dopředu připravené video, ve kterém operativce ovládá čtveřice vývojářů, kteří hru perfektně znají. A bůhví kolikrát si misi zkoušeli, aby pro účely videa všechno vypadalo dobře…

zdroj: Archiv

Jestli budete hrát Ghost Recon Wildlands sami s podporou AI vojáků, nebo s další trojicí živých kamarádů, je pouze na vás. Jak se ovšem AI chová a dokáže s hráčem spolupracovat, zatím tvůrci pořádně nepředvedli. Na záběrech všech videí ovládají vojáky živí lidí. Času na to mají zatím dost. Ghost Recon Wildlands totiž pro PC, PS4 a Xbox One vyjde až 7. března 2017.

Pro srovnání, jak lze jednu misi absolvovat různými způsoby, se podívejte na zmíněné video z E3. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články