Video z Middle-earth: Shadow of Mordor přibližuje získávání skillů pomocí run
zdroj: tisková zpráva

Video z Middle-earth: Shadow of Mordor přibližuje získávání skillů pomocí run

19. 5. 2014 17:54 | Video | autor: Petr Poláček |

Předpokládám, že nejsem sám, komu by akční RPG Middle-earth: Assassin’s Cre... pardon Shadow of Mordor mohla vyplnit díru v srdci. Co díru, skoro propast, kterou může zacelit jen solidní příběhová hra s Tolkienovy Středozemě, co není ani onlineovka, ani realtime strategie, ale akční hra s příběhem. Zatím vše nasvědčuje, že až Shadow of Mordor letos v říjnu vyjde, budu spokojeně pomlaskávat, ale opatrnosti není nikdy nazbyt. Nové záběry ze hry, které blíže představují systém upgradu zbraní prostřednictvím run, tedy přijímám s maximálním klidem a bez vzrušení. Projevy pozitivní, nebo naopak negativních emocí nechám na vás.

Upravování vlastností meče, dýky a luku probíhá jednoduše. Zabiješ kapitána, získáš runu s konkrétním skillem (třeba ohnivý šíp), kterou pak můžeš do zbraně vsadit. Zabiješ velkého šéfa včetně jeho ochranky poté, co na tvou hlavu vypsal odměnu, a získáš epickou runu s ještě lepším konkrétním skillem, kterou pak můžeš do zbraně vsadit. Jinak než likvidací protivníků, jak se zdá, získat runy nejde. Pokud je tedy hra v příběhových scénách nezačne rozdávat sama, což je silně nesystémové, ale ve hrách se to stává.

zdroj: Archiv

Video to přímo nezmiňuje, ale předpokládám, že runy/skilly je možné ze zbraně i opětovně sejmout, aby vzniklo místo pro skill v dané chvíli potřebnější. Jinak by systém hry, založený na využívání slabin individuálních soupeřů, nedával smysl.

Zbylé informace už odkoukáte sami na záběrech videa. Dovolím si jen připomenout, že Middle-earth: Shadow of Mordor vyjde na PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One 7. října tohoto roku.

Vybraní britští prodejci nabízí za předobjednávku zdarma bonusové skilly, ale ČR/SR se to zatím netýká a stejně pak budou všechny dostupné v rámci DLC.

Nejnovější články