Video s úpravami postav připomíná, že začíná otevřeta beta Dooma
zdroj: tisková zpráva

Video s úpravami postav připomíná, že začíná otevřeta beta Dooma

15. 4. 2016 11:12 | Video | autor: Aleš Smutný |

Pokud by ještě někdo pochyboval, že multiplayer bude v novém Doomovi hrát stejně důležitou roli, jako příběhová kampaň, nejnovější video představující možnosti úprav vašeho multiplayerového avatara jej vyvede z omylu. Ačkoliv většinu času jen sledujete bleskově se měnící design zbroje, zbraní a výbavy, je jasné, že multiplayerová složka bude mít daleko k chmurnému stylu kampaně. Klidně můžete protivníky střílet ve zbroji pokryté růžovou digi kamufláží.

Platí, že čím více multiplayer hrajete, tím více možností, jak svého herního avatara modifikovat se vám odemkne. Některé prvky pak budou vzácné a na jejich zisk se pořádně nadřete. Ale asi důležitější, než kosmetické úpravy vašeho mariňáka, je fakt, že dneškem počínaje můžete testovat otevřenou multiplayerovou betu Dooma, která potrvá od 15. do 17. dubna a to na všech třech platformách – PC, PS4 a Xbox One.

Obsahově bude stejná, jako ta uzavřená, která nedávno proběhla a z níž jsme vám přinesli první dojmy. Můžete se tak těšit na dvě mapy, dva módy, sedm zbraní a jednoho démona. Další informace najdete na oficiálních stránkách, včetně hardwarových požadavků PC verze, které, minimálně pro betu, nejsou nejmenší. Plná verze Dooma vyjde v pátek 13. května na všechny výše zmíněné platformy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články