Video: porovnání grafických rozdílů jednotlivých verzí Metal Gear Solid 5
zdroj: tisková zpráva

Video: porovnání grafických rozdílů jednotlivých verzí Metal Gear Solid 5

19. 2. 2014 10:26 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nastal čas nahánění drobných detailů a následných hádek nad nimi! Hideo Kojima nedávno reagoval na ohlas veřejnosti směrem k PS3, PS4, X360 a Xbox One verzím Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a přeneseně tedy i MGS 5: The Phantom Pain. Hráči se tehdá rozčilovali, že next-gen verze MGS5 nevypadá o moc lépe, než verze pro PS3 a X360. Kojima jim to vyvracel, jak je výše zmíněno, a nyní si obě strany (hráči i Kojima) mohou dát druhé kolo. Konami zveřejnila video, které nabízí záběry ze všech čtyřech verzí naráz, abyste na první pohled mohli srovnat rozdíly v kvalitě zpracování.

Všechny verze hry vypadají skvěle, i když při bližším pohledu nejde přehlédnout grafický náskok next-gen verzí. V průběhu hraní ale stejně nebudu vnímat jestli je struktura tkaniny dost prokreslená...

Na zpomalených záběrech je ale patrný rozdíl mezi 30 a 60 fps u next-gen verzí - pokud je pro vás tahle položka extrémně důležitá, nenechte si následující záběry ze čtyř verzí jedné hry ujít. Případně se podívejte na web Konami, kde najdete instrukce ke stažení 60 fps verze videa včetně upozornění, že na některých PC prostě video v 60 fps nepoběží.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes vyjde už za měsíc - majitelé PS3, PS4, X360 a Xbox One se hry od Kojima Productions dočkají 18. března.

...

Nejnovější články