Videa Far Cry 4 ukazují krásy Himálaje a možnost si je užít i bez kopie hry
zdroj: tisková zpráva

Videa Far Cry 4 ukazují krásy Himálaje a možnost si je užít i bez kopie hry

14. 8. 2014 14:07 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Far Cry 4 se na Gamescomu prezentovala hned dvojicí videí. Jedno z nich se věnuje mystické kráse Šangri-La, kde si také zabojujete a kromě jiného potkáte třeba i bílého tygra. Kromě toho vám ale i další video vysvětlí, jak to bude se zvaním kamarádů do hry, aby si s vámi zahráli kooperaci a to i když Far Cry 4 nebudou mít koupené.

První z trailerů začíná nenápadně ukázkou krás fiktivní himalájské zemičky Kyrat, hlavního dějiště Far Cry 4. Pak však odhalí poněkud zvláštní přítomnost fantasy elementů, totiž možnost navštívit mýtické Šangri-La. V něm se nebudou vyskytovat moderní vojáci, nýbrž mytologičtí démoni nejrůznějšího kalibru, proti nimž se hráč bude otáčet v kůžu válečníka Kalinaga... No ale aspoň je vidět, že vývojáři vzali na vědomí popularitu Far Cry 3: Blood Dragon.

zdroj: Vlastní

Druhé video pak přichází se sympatickým nápdem, jak Far Cry 4 rozšířit mezi davy hráčů. Majitelé kopie hry totiž budou moct své přátele zdarma počastovat celkem deseti klíči pro trial verzi hry, která umožňuje hrát kooperativní mód. Cílem zjevně je, abyste po pořízení Far Cry 4 své přátele nalákali do kooperativních misí (časově limitovaných), po nichž budou tak namlsaní, že si pořídí vlastní kopii.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články