Vesmírná strategie Spacebase DF-9 ukazuje nové vězení a naštvané občany
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná strategie Spacebase DF-9 ukazuje nové vězení a naštvané občany

9. 9. 2014 10:17 | Video | autor: Aleš Smutný |

V early Access verzi už nějaký ten pátek běží zajímavá budovatelská strategie Spacebase DF-9. Staráte se v ní o chod vlastní vesmírné základny se vším, co k tomu patří. Pokud jste viděli Star Trek Deep Space 9, můžete si o Spacebase DF-9 udělat poměrně jasnou představu. Tvůrci navíc zveřejnili video z nové verze alfy, které kresbu pomyslného obrázku o hře ještě více usnadňuje.

Nově tvůrci do hry přidali vězení, kam můžete hodit neposlušné občany, ale třeba i mimozemské nájezdníky, které pak převychováte na řádné, zelené občany. V ukázce se tak hned na začátku vrhnou na základnu podobní rabiáti a než je omráčí věže, zabijí nebohého technika, který upustí svého plyšového emzáka.

Právě předměty jako zmíněný plyšák patří k profilujícím prvkům obyvatel základny. Obchodují s nimi, schraňují je a jejich vlastnictví zlepšuje lidem náladu. Nálada je ve hře důležitá, jak ukazuje příklad jiného emzáka, který se kvůli nespokojenosti s prací nachází na pokraji psychického zhroucení. Zachrání se jen díky návštěvě večerního baru.

Spacebase DF-9 se podle aktuální ukázky začíná rýsovat v pěkných barvách, protože už alfa verze zjevně obsahuje spoustu zajímavých detailů a zábavných prvků, díky kterým by se z ambiciózního nezávislého díla mohla stát opravdu dobrá hra.

zdroj: Archiv

Nejnovější články