V The Tomorrow Children sbíráte matrjošky a střílíte po Godzille
zdroj: tisková zpráva

V The Tomorrow Children sbíráte matrjošky a střílíte po Godzille

23. 12. 2014 14:03 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jedna z nejpodivnějších a nejzajímavějších her letošního Gamescomu je bezesporu multiplayer akce říznutá Minecraftem, tower defense a puzzly s názvem The Tomorrow Children. Přidejte k tomu fakt, že je hra prodchnutá estetikou sovětského komunismu a vyjde vám z toho pozoruhodně vypadající mišmaš, což dokazuje i pětiminutové video z alfa verze hry.

Proč malé holčičky pobíhají po světě, střílí monstra a staví všemožné konstrukty, se už rozepsal Petr ve svých dojmech. Jenom připomenu, že holčičky jsou klony, které mají vrátit lidstvo do fáze před velmi nepovedeným experimentem, na jehož konci nezbylo nic jiného, než vyrábět klony a bránit se před monstry, z nichž některá hodně připomínají Godzillu.

Mixování žánrů a ikonické potvoře se nemůžeme divit, vždyť studio Q Games sídlí v japonském Kjótu. Výsledek jejich experimentů by ale mohl fungovat, protože se zdá, že prostoru pro stavění a realizaci je ve hře spousta. Konstrukce na videu totiž mají na svědomí hráči z alfa testu. Můžete těžit nejrůznější materiály, včetně toho, co zbude po zabitých monstrech, stavíte různé konstrukce včetně spirály ve videu, ze které pak můžete skočit, a rovněž můžete přežít, když si koupíte deštník. Nepůjde ale jen o konstrukce a stavby. Občas je třeba vzít pušku nebo alespoň madla palebné věže a bránit město před útočícími monstry.

Spousta věcí kolem The Tomorrow Children není jasná, ale stylizace vypadá nesmírně zajímavě. Navíc ve hře sbíráte matrjošky. The Tomorrow Children vyjde na PS4, ale nevzdával bych se naděje, že se hra objeví i na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články