V novém DLC pro Assassin's Creed IV uslyšíte volání po svobodě
zdroj: tisková zpráva

V novém DLC pro Assassin's Creed IV uslyšíte volání po svobodě

16. 12. 2013 20:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zapomeňte na charismatického lotra Edwarda Kenwaye, nastupuje osvalená pěst spravedlnosti jménem Adewalé. První důstojník z Jackdaw se přidal k asasínům a nyní jde osvobozovat otroky z plantáží, přičemž mává obrovitou mačetou na cukrovou třtinu, mušketou, z níž pálí jednoruč a nezbytnou foukačkou.

Zprvu působí DLC Freedom Cry k Assassin's Creed IV: Black Flag dost prvoplánovitě. Adewalé osvobozuje černé otroky a je u toho spravedlivě rozhořčen, takže rozsekává hlavy, ustřeluje končetiny a snad i trhá kusy obličeje holýma rukama, ani to radši nechci zkoumat blíže. Jenže to naštěstí v tomhle příběhovém, cca 3 hodiny dlouhém, rozšíření nebude vše.

...

Na druhý pohled ale video ukazuje, že to asi nebude tak černobílé, a nadšenecké osvobozování asi bude trochu trpět Geronimovým komplexem. Tedy, že nestačí mávat puškou a čekat, že vše bude dobré. Uklidňující je i fakt, že po sérii střetů tváří v tvář se objeví i loď, takže nebudeme v DLC okradeni o nejzábavnější součást Black Flag. DLC Freedom Cry vyjde zítra na obě konzole Xbox a PC a den poté na oba PlayStationy.

Nejnovější články