Uzavřená beta The Tomorrow Children začne 21. ledna 2016
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta The Tomorrow Children začne 21. ledna 2016

9. 12. 2015 18:32 | Video | autor: Adam Homola |

Retrofuturistická podivnost The Tomorrow Children se dočká své uzavřené bety a to už příští měsíc. Zájemci o virtuální život v atmosféře studené války a světa po apokalypse zároveň nechť si do kalendářů zaznamenají datum 21. ledna 2016, kdy beta začne. Poběží ale jen velmi krátce - její konec nastane už 23. ledna. Nicméně, ani třídenní ochutnávka nemusí být ke škodě.

Pokud se chcete do bety přihlásit, stačí kliknout sem a zaregistrovat se skrze váš účet na PlayStation Network. Žádná zvláštní pravidla uzavřená beta nemá, jen mějte na paměti že ne každý kdo se do ní přihlásí, se do ní také dostane. Pokud se vám to ale podaří, dají vám vývojáři za odměnu speciální kostým se kterým pak můžete pobíhat v plné verzi hry.

Kdybyste na The Tomorrow Children náhodou zapomněli, vězte, že jde o trochu netradiční projekt ve kterém sbíráte suroviny, budujete města a zároveň se bráníte invazi lzvergů. Klíčem k přežití a obnovení světa do jeho původní podoby je pak spolupráce hráčů při hledání ztraceného DNA. To musíte následně přetvořit do původní lidské podoby.

Jakkoliv může znít základní premisa The Tomorrow Children genericky, jen samotný audiovizuální styl nahrává do karet originality takovým způsobem, který by záviděla leckterá jiná hra. To ostatně dokazuje i aktuální trailer, která uzavřenou betu oznamuje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články