Úderná jednotka z FBI se v Rainbow Six Siege dostane prakticky kamkoliv
zdroj: tisková zpráva

Úderná jednotka z FBI se v Rainbow Six Siege dostane prakticky kamkoliv

5. 6. 2015 16:25 | Video | autor: Adam Homola |

Tvůrci týmové akce Rainbow Six Siege v novém videu představuje další jednotku: americké tvrdé hochy a slečny z FBI. Poradí si prý skoro se vším, což demonstruje rozpětí jejich schopností. Tak třeba Ash je svojí speciálně upravenou puškou schopná probít okna, zdi i podlahy - klidně i z velké dálky. Když vám Ash zaklepe na dveře, měli byste se běžet schovat.

Ještě než Ash zaklepe, může situaci konzultovat s parťákem Pulsem, který díky šikovnému gadgetu umí sledovat tlukot srdce nepřátelských jednotek kdekoli na mapě. Pulse tak může zpozorovat i nepřátele, kteří se schovávají se za stěnou, na kterou pak "zaklepe" Ash...

zdroj: Archiv

Třetím do party je Castle, který na požadovaném místě rozvine pevnou skládací zeď, přes níž se kulky nepřátel jen tak nedostanou. Když vám ale stojí v cestě něco podobného, stačí zavolat posledního člena FBI Thermita. Ten s sebou tahá hromadu výbušnin a dostane se tedy i tam, kde nemáte podle nepřátel co dělat.

Rainbow Six Siege by se měla pořádně prezentovat během letošní E3. Loni hrou představitelé Ubisoftu zakončil svoji tiskovou konferenci a letos ji určitě předvedou také. Vychází ostatně už 13. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Smarty.cz

Nejnovější články