Tychus Findlay ze StarCraftu se vrací v Heroes of the Storm
zdroj: tisková zpráva

Tychus Findlay ze StarCraftu se vrací v Heroes of the Storm

13. 3. 2014 11:58 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Silnou kartou Blizzardu a jeho variaci na MOBA Heroes of the Storm bude návrat kultovních hrdinů z jeho velkých titulů. Jména některých jsme už znali, nyní je na čase představit další hrdiny i padouchy a to i systémově z hledidka pravidel hry. Vývojáři se rozhodli začít tuhle další skupinku postav představením Tychuse Findlayho ze StarCraftu 2.

Tedy, na jejich místě bych si vzpomněl na jiné kultovní terranské hrdiny, kteří by si zasloužili vrátit do oběhu. Vzpomenout na takového generála Duka by podle mne mělo větší náboj než hrát "za toho co je Raynorův kamarád." Na každý pád Tychus sice v samotném StarCraftu 2 kdovíjak nezaujal, jak však ukazuje první ze série videí, oblibu možná dodatečně získá jako "bojem ošlehaný zabiják" z Heroes of the Storm.

Právě to tvrdí čerstvě Tychův nahozený profil, což je, pokud si dobře pamatuji, snad úplně první přiblížení konkrétních postav a jejích schopností z Heroes of the Storm. Mezi Tychovy schopnosti patří především dvojice schopností s plošným poškozením, v základním vybavení bude na bojiště dštít zkázu svým minigunem, ve vylepšeném vydání pak i laserovým "vrtákem" a mechem Odin. Za týden touto dobou by se web HotS měl dočkat dalšího rozříšení Tychova profilu, do budoucna budou profily (zřejmě všech) postav obsahovat krom popisu schopností a taktiky mimo jiné i více ukázek skinů či komunitou vytvořený obsah.

...

Nejnovější články