Tváří letošního ročníku NHL 17 bude útočník St. Louis Vladimir Tarasenko
zdroj: tisková zpráva

Tváří letošního ročníku NHL 17 bude útočník St. Louis Vladimir Tarasenko

23. 6. 2016 17:07 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vítězem fanouškovského hlasování o tom, kdo se stane tváří letošního ročníku NHL je útočník St. Louis Blues Vladimir Tarasenko. Přes Twitter a stránky NHL se hlasování zúčastnilo šest milionů hráčů. Společně s tím EA Sports oznámili, že si hru budete moci vyzkoušet v rámci otevřené bety, do níž se můžete registrovat na této stránce.

Betatest začne 29. července a v jeho rámci se představí tři režimy – Online versus, EA Sports Hockey League a Ultimate Team. Osaháte si i Tvůrčí zónu, v níž si můžete vytvářet nová loga, dresy a styl své hokejové arény.. Beta pak potvrdá do ranních hodin 5. srpna. Hlavní producent Sean Ramjagsingh k tomu poznamenává: „Loni jsme přikročili k našemu vůbec prvnímu betatestu a díky připomínkám od fanoušků jsme hru vyladili před vydáním na maximum. V případě NHL 17 chceme dát prostor ještě většímu počtu hráčů.“

Právě Tvůrčí zóna patří k několika novinkám letošního ročníku třeba Světový pohár v ledním hokeji, kde si budete moci zahrát i s českou reprezentací. Najdete zde i Draft Champion, speciál mód, v němž si společně s dalšími hráči či AI draftujete tým 15 hokejistů, s nímž se pak zúčastníte turnaje. Rozšíření Be a GM módu značí jeho přejmenování na Franchise Mode, kde se věnujete taktice i správě klubu a vyjednáváte nové smlouvy s hráči, řešíte vzhled vašeho stadionu i marketing. EASHL mód pak nabídne nový systém hodnocení hráčů a jejich žebříčky. Více jsme o novinkách psali v tomto článku.

NHL 17 vyjde 15. září na PS4 a Xbox One. Zstím se ale můžete podívat na nový trailer se záběry z hraní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články