The Dwarves představují herce Rodaria a vražedkyni Narmoru
zdroj: tisková zpráva

The Dwarves představují herce Rodaria a vražedkyni Narmoru

25. 11. 2016 10:28 | Video | autor: Aleš Smutný |

Akční RPG The Dwarves předvádí další dva hrdiny z celkové patnáctičlenné sestavy postav, které budete moci ovládat. Prvním z nich je herec Rodario, který má v rukávu jak kousky z divadla, tak i… plamenomet. Což není typická výbava divadelníka, ale Rodaria může udělat solidního člověka na kontrolu davů (což už je divadlu blíž).

Kromě chrlení plamenů má v rukávu (doslova) lahvičky s kyselinou a uspávací granáty. Když už se k Rodariovi někdo dostane a pocuchá mu jeho pěstěnou vizáž, může hrát mrtvého, takže na něj nikdo neútočí. Jindy může okouzlit soupeře natolik, že bojuje proti svým kolegům a nakonec se i převlékne za protivníka a opět se tak zbaví nežádoucí pozornosti skřetů se sekerami.

zdroj: Archiv

Narmora je vražedkyně, která je tichá i přes fakt, že s sebou tahá obrovskou sekeru. Na bojišti asi bude patřit do skupiny „glass cannon“, protože zjevně dokáže uštědřit spoustu zranění, ale asi toho mnoho nevydrží. Ostatně, na videu je skoro v každé scéně krůček od smrti. Umí se teleportovat skrz stíny, skočit k nepříteli, posekat ho a zase se vrátit apod. Bude ji asi třeba opečovávat mnohem víc, než jiné její kolegy, kteří toho víc vydrží.

zdroj: Archiv

Nicméně, jde o už několikáté video, kde se neukazuje mnoho ze samotné hry, tedy pokud nepočítáte zabíjení nepřátel dokud nedosáhnete určitého množství. I když trpaslík může být živ jen bojem, je otázka, jak dlouho by takový styl misí bavil a to i přes možnost střídat odlišné členy v partě a zkoušet nová komba. Chtělo by se říct, že se hratelnost předvede v jiných videích, že je času dost… ale není. The Dwarves vychází 1. prosince na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články