Tekken 7 konečně dovypráví příběh rodinné války klanu Mishima
zdroj: tisková zpráva

Tekken 7 konečně dovypráví příběh rodinné války klanu Mishima

22. 5. 2017 15:59 | Video | autor: Patrik Hajda |

Co smrtí začalo, musí také smrtí skončit. Těmito slovy je uvozen příběhový trailer, který láká na za dva týdny vycházející sedmý díl kultovní mlátičky Tekken. V té se konečně, kromě dalších dějových linií, vyřeší odvěký spor mezi členy rodiny Mishima – Heihachim a jeho synem Kazuyou. 

Jak je z traileru patrné, spor se už dávno netýká jen jich samotných. Staletí se předával z generace na generaci, z otce na syna, až přerostl v konflikt mezinárodních rozměrů. Svět se rozdělil na dva tábory s jasně definovanými stranami, ale nejasně stanovenými cíli. Každý má svůj důvod bojovat, ať už jde o zachování čestného jména své rodiny, z povinnosti nebo třeba kvůli touze po pomstě, která pohání právě Kazuyu.

zdroj: Archiv

Byť se do rodinného konfliktu vložily desítky bojovníků z celého světa, stále se jedná o souboje na osobní úrovni. Do střetu se přimotá ještě Kazuyův syn Jin, který chce pomstít smrt své matky. A aby bylo rodinné drama dokonalé, roli v příběhu sehraje už mrtvá manželka Heihachiho Kazumi, kterou jste mohli vidět v prvním traileru.

Za ta léta se v Tekkenu a jeho universu vytvořila spousta zápletek a doplňovaly je nové a nové nápady a náznaky, přičemž jen část z nich došla nějakého uspokojivého zakončení. Sedmička by ale konečně měla rozetnout hlavní příběh, kolem kterého se vše točí. A to se samozřejmě neobejde bez našlapané akce, kde vzduchem nelétají pouze pěsti a kopy, ale i blesky, střely, paprsky nebo třeba kusy žhavé lávy. Do boje se můžete pustit už 2. června 2017 na PC, Xbox One a PS4.

Nejnovější články