Střílečka Blue Estate připomíná humorem spíše Duke Nukem Forever
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Blue Estate připomíná humorem spíše Duke Nukem Forever

26. 6. 2014 15:53 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tak to bychom měli. Můj zájem o akci Blue Estate poklesl k absolutní nule. Původně se kolejnicová střílečka od HESAW zdála být nápaditou a humornou variací na Sin City, gangsterky a podobně stylizované detektivky. S novým trailerem ale právě vycházející Blue Estate (PS4 a Xbox One) ukazuje nejenom všechny klady, ale hlavně i zápory.

Proč ta změna pohledu na hru? Z videa a obrázků totiž kouká primitivní humor ve stylu Duke Nukem Forever. Přehnaná prsa a zadky všemožných ženštin ještě nejsou na herní scéně tak zvláštní, ale Blue Estate k nim přidávají fórky typu „tlustá Číňanka na posteli“ případně „koho jsme to překvapili na toaletě?“ Dojde i na čivavu v obleku s kloboukem, která vám obskočí nohu či střelbu do varlat, samozřejmě s náležitým bodovým ohodnocením.

Moc zábavně ale nevypadá ani systém ovládání skrze gyrosenzor na ovladači PlayStation 4, respektive Kinect. Z videa je vidět, jak zaměřovač těká po celé obrazovce a střílení se zdá být spíš frustrující. Blue Estate proto působí jako kolejnicová akce, která vás zabaví prvních padesát mrtvol a tři „vtípky“.

Ohledně vydání na PC vývojáři mlčí a pokud jde o mě, mlčet mohou i nadále. Pokud byste ale po prezentovaném zážitku obzvláště toužili, můžete si koupit prolog na PC, ovšem potřebujete k jeho hraní Leap Motion.

zdroj: Archiv

Nejnovější články