Stealth akce Twin Souls vás zavede do mýty opředeného Japonska
zdroj: tisková zpráva

Stealth akce Twin Souls vás zavede do mýty opředeného Japonska

18. 6. 2015 12:39 | Video | autor: Aleš Smutný |

O španělské stealth akci Twin Souls: The Path of Shadows jsme psali už v době, kdy se ucházela o vaše peníze na Kickstarteru. Tam uspěla a na E3 se tým Lince Works prezentuje novým videem, které pěkně vystihuje, oč v téhle hře půjde. Dá se říci, že jde o Tenchu říznuté Mark of the Ninja. Skvěle vypadá stylizace feudálního Japonska, zde ovšem mohutně okořeněná o fantaskní prvky v čele s hlavním hrdinou, nemrtvým zabijákem Aragamim.

Aragami má v jádru prostý, leč v provedený obtížný úkol zachránit Yamiko, unesenou dívku z urozené rodiny z posvátného města Kyûryu. Sympatické je převrácení žánrů, protože vy jste stvoření noci a stínů a únosci Yamiko, armáda Kaihô ovládá světlo jako zbraň. Je tedy jasné, že ve hře bude vaším spojencem stín, tma, plížení a útok ze zálohy a největší ohrožení pramení jak z osvětlených prostor, tak z bojovníků, kteří dokáží s pomocí světla zabíjet.

Ani samotný Aragami se do akce nepouští vysloveně z dobré vůle, protože v procesu jeho oživení do neživota se jeho duše spojila s její, což znamená, že by asi neměla zemřít, pokud si chce Aragami užít své nové existence. Hlavní je ale opravdu příjemná vizuální stylizace, která dělá z Twin Souls: The Path of Shadows výrazný titul. Hra je vyvíjena pro PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články