Stan Lee hraje Avengers: Battle for Earth a baví se
zdroj: tisková zpráva

Stan Lee hraje Avengers: Battle for Earth a baví se

5. 11. 2012 13:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Inu, věřit mu to nemusíme. Stan Lee ví, co se od ikony společnosti jako je Marvel čeká, a tak nadšeně rozhýbal svou zkultovnělou osobu a zahrál si na Kinectu Avengers: Battle for Earth. Na druhou stranu, pokud odhlédneme od nadšeného konstatování kinectových prvorodiček „bouchnu rukou a postava na obrazovce bouchne rukou“, dostaneme i pár záběrů hry v prostředí, v jakém má běžet.

zdroj: Archiv

Prostředí universa Marvelu potažmo Avengers je bezesporu atraktivní. Stejně tak atraktivní je i, asi miliontá, touha, aby Kinect konečně vytvořil bojovku, která zvládne vše přenášet 1:1. Nu a v neposlední řadě je tu pro fandy komiksové předlohy možnost trochy toho totálního ponoření do postavy pomocí zaujmutí ikonických postojů a pohybů – což u nás asi moc lidí neocení, protože jsme za mainstreamovým (což neznamená nekvalitním) americkým komiksem stále sto let vývoje opožděni.

Ale stejně nakonec, i přes nadšené Stanovo „Excelsior“ zůstane nedůvěra. Ani ne tak ve Stana Lee, který opravdu může být okouzlený pozlátkem pohybového ovladače, ale v samotný titul, který zavání klasickým ždímáním úspěšné značky Marvelu.

Nejnovější články