Splinter Cell: Blacklist vás bude odměňovat podle stylu hraní
zdroj: tisková zpráva

Splinter Cell: Blacklist vás bude odměňovat podle stylu hraní

11. 1. 2013 15:20 | Video | autor: Adam Homola |

Máme nový rok a s ním i nového Zacka Coopera, našeho oblíbeného “Splinter Cell Community Developera”. Na toho tentokrát nebude útočit postarší pán s nožem, ale dozvíme se něco málo (opravdu málo) o ekonomickém systému. Což je trochu zavádějící název, ale budiž. Detaily ekonomiky bude Cooper rozebírat někdy příště, ale tentokrát naznačil alespoň její základy - jak budete vlastně odměňováni za to, co děláte. Protože v moderních hrách už nestačí jen dostávat něco za splnění mise, musíte být odměňováni i během ní. Pořád. Ve Splinter Cell: Blacklist budete dostávat body za to, jakým stylem budete hrát.

Odměny ve formě bodů se vám budou rozdělovat do tří kategorií - Ghost, Panther, Assault. Jak už asi tušíte, jedná se o herní styly. Pokud budete hrát potichu, nebudete nikoho zabíjet, maximálně budete nepřátele omračovat a nikdo o vás nebude vědět, budete dostávat body za Ghosta. Pokud chcete pořád zůstat v utajení a zasahovat ze zálohy, jen chcete střílet a zabíjet, tak pro vás bude Panther a v téhle kategorii budete dostávat bodíky. Nu a nakonec je tu způsob Assault, což je pro hráče, kteří si musí cestu misí prostřílet hlava nehlava.

zdroj: Archiv

Bodíky budete dostávat v průběhu mise, ale jakmile misi dokončíte, uvidíte detailní report, který vaše činy zhodnotí. Odměny nejsou omezené pouze na jeden styl, takže můžete klidně začít misi hezky po stealthovsku, pak můžete sem tam někoho podříznout, a když se to nakonec zvrtne, tak se můžete finální částí mise prostřílet. Body pak dostanete za všechny vaše činy, jen se vám rozhodí do příslušných kategorií. Co přesně pak budete s nastřádanými bodíky dělat, nám zatím Cooper neprozradil. Slíbil ale, že bychom se to mělo dozvědět velmi brzy.

Nejnovější články