Spektakulární představení odstřelovačky Widowmaker z online akce Overwatch
zdroj: tisková zpráva

Spektakulární představení odstřelovačky Widowmaker z online akce Overwatch

4. 4. 2016 10:58 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po minulém představení Winstona, lidoopa a vědce v jedné osobě, přišla řada na francouzskou vražedkyni Widowmaker. V převážně akčním videu se pustí do duelu s Tracer, která se prakticky stává hlavní tváří Overwatch. Jak byste už od Blizzardu očekávali, animace i celková dramaturgie je špičková, a i když se tentokrát tolik neřeší příběhové (ani jiné) pozadí postav, rozhodně je nač koukat.

Zápletka klipu je sice jen vágně načrtnutá, ale funkční. Robotický kazatel lidsko-robotické spolupráce a porozumění šíří dobro, což z něj učiní cíl organizace Talon a tím pádem i Widowmaker. Během příprav na likvidaci kazatele uvidí Widowmaker Tracer, strhne se dynamická přestřelka, během níž obě hrdinky předvedou schopnosti, které mají k dispozici ve hře.

Ačkoliv se nezdá, že by Overwatch spoléhal na příběh, tvůrci všem postavám načrtli celkem propracovanou minulost. Widowmaker je manželka bývalého šéfa Overwatche Gérarda Lacroix. Poté, co ji unesl Talon a řádně jí vymyl mozek, svého manžela zavraždila ve spánku. Talonu na ní zároveň provedl rozsáhlé genetické změny, které mají za následek třeba netradiční odstín její kůže. Do vydání hry bychom měli vidět ještě několik podobných videí, které doprovodí i komiksy.

zdroj: Archiv

Overwatch vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 24. května, ale od 5. do 9. května si hru mohou vyzkoušet všichni zájemci v rámci otevřené bety, jak už jsme psali.

Nejnovější články