Šikanujte konkurenci i své nájemníky v remaku svérázné budovatelské strategie Constructor
zdroj: tisková zpráva

Šikanujte konkurenci i své nájemníky v remaku svérázné budovatelské strategie Constructor

24. 5. 2017 10:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Role plánovače, budovatele a správce měst v urbanistických strategiích bývá nevděčná. Snažíte se udělat co nejlepší a nejútulnější soběstačné město, zatímco vás kritizují obyvatelé. Tohle trochu změnil v roce 1997 titul Constructor, kde jste kromě klasických budovatelských nástrojů dostali k ruce i drsné prostředky, kterými jste se mohli vypořádat s konkurencí i s nájemníky. A právě tato hra se po 20 letech vrací v přepracované verzi, která vyjde 26. května pro PC, PS4 a Xbox One a s odstupem i na Nintendo Switch.

Jako bezskrupulózní podnikatel a mafián se budete snažit ovládnout město tak, že svým nájemníkům zajistíte solidní život, zatímco těm, kteří bydlí u konkurence, naopak život řádně znechutíte. Jaké nástroje šikany a nekalého boje budete mít k ruce, ukazuje nové video. Na něm si i můžete všimnout, že tvůrci ze studia System 3 zapracovali na vizuální stránce a technickém zpracování obecně.

Na remasteru pracuje hned několik vývojářů původní hry, a především programátor John Twiddy, který do nové verze přidá i nové mapy a módy. Pokud byste si nebyli jistí tím, jak obstojí dvacet let stará hra v dnešní konkurenci, a jak vůbec dopadl remaster, můžete si na Steamu stáhnout demo, které vývojáři včera updatovali a mělo by tedy odpovídat finálnímu produktu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články