RPG rubačka Bound by Flame předvádí pružnost soubojového systému
zdroj: tisková zpráva

RPG rubačka Bound by Flame předvádí pružnost soubojového systému

7. 4. 2014 15:26 | Video | autor: Petr Poláček |

Kdo jsou vlastně Spiders? Tvůrci obsahově rozháraného RPG Mars War Logs, spoluautoři slibné, leč kvůli soubojům spíše nudné RPG záležitosti Of Orcs and Men a už brzy také tvůrci akčního RPG Bound By Flame. Nedávno vyšlo najevo, že hra krom PC, PS3 a X360 vyjde i na PS4, a právě z posledně jmenované verze pochází následující ukázka soubojového systému a jeho údajné rozmanitosti.

Jak se vývojáři bijí v prsa na PlayStation blogu, umožňuje soubojový systém Bound By Flame rychlé střídání mezi dvěma bojovými postoji (na blízko, na dálku) a tím pádem i mezi použitelnými kouzly. Spíše než vychytávka by to však měl být základ. V Bound By Flame ale tento mechanismus nechybí, takže pokračujeme na další bod, kterým jsou zbraně. Jejich široká nabídka je fajn, na videu si jednotlivé kousky prohlédněte sami.

zdroj: Archiv

Soudě čistě dle záběrů je soubor nepřátel, které budete kosit, vzhledově i svým bojovým uměním spíše klasický. A upřímně řečeno, klasickou fantasy rubačku připomíná ze záběrů hra jako celek. Nejde o vlastnost negativní, rozhodně ne pro fanoušky konkrétního stylu a žánru. Nové hráče ale Bound By Flame svými kvalitami k hraní akčních her s fantasy vzhledem zřejmě nepřitáhne – pokud si tedy tvůrci neschovávají v rukávech nějaká ta skrytá esa.

Vývoj hry můžete sledovat na vývojářském blogu, nejnovější materiály ze hry pak čekají na homepage. Bound By Flame vyjde na PC, PS3, PS4 a X360 už 9. května.

Nejnovější články