Akční fantasy Bound by Flame vyjde na začátku května i na PS4
zdroj: tisková zpráva

Akční fantasy Bound by Flame vyjde na začátku května i na PS4

14. 3. 2014 16:14 | Preview | autor: Adam Homola |

Připravované akční fantasy RPG Bound by Flame od Spiders Studios má konečně datum vydání. RPG pozitivní hráči by si měli v kalendářích zakroužkovat 9. květen, kdy hra vyjde na PC, PlayStation 3, Xbox 360 a nově taky na PlayStation 4. S verzí hry pro next-gen konzoli od Sony tvůrci dříve koketovali, ale teprve teď ji oznámili s oficiální platností a navíc vyjde společně s ostatními verzemi.

Vývojáři také vydali šest nových a moc pěkných obrázků z aktuální verze hry, na které se můžete podívat v galerii. Připomeňme, že v Bound by Flame se ujmete role žoldáka, který má v sobě ohnivého démona a bude jen na vás, jestli budete chtít využívat ohnivá kouzla a ztrácet tak postupně lidskost, nebo se naopak zdržíte magických dovedností a spolehnete se na tradiční porcování nepřátel pomocí meče.

“Strategická hloubka bojového systému je v Bound by Flame možná díky široké škále a originalitě nepřátel. Každá stvůra má své specifické útoky, speciální schopnosti a hlavně individuální chování, které bude nutit hráče k neustálému přizpůsobování taktiky a boje - podle kompozice nepřátel ve skupině. Společně s úžasnou plejádou útoků, magie a bojovými animacemii, které má k dispozici hráč, budou souboje ve hře jak takticky komplexní, tak vizuálně ohromující,” chlubí se autoři v tiskové zprávě.

...

Nejnovější články