Remake Oddworld: Abe's Oddysee je podle E3 traileru vážná a osudová hra
zdroj: tisková zpráva

Remake Oddworld: Abe's Oddysee je podle E3 traileru vážná a osudová hra

6. 6. 2014 10:45 | Video | autor: Adam Homola |

Oddworld: Abe's Oddysee sice zpracovává vážná témata (třeba otroctví), ale celá hra je tak trochu střelená, nebere se moc vážně a je plná vtípků, narážek a (když hráč chce), tak i prdů. Vývojáři ze studia Just Add Water ovšem vydali E3 trailer na Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty, který se na původní látku dívá až překvapivě seriózníma očima. Dojem osudovosti navozuje dobře zvolená písnička, která jako by říkala, že půjde o naprosto vážnou záchranu celého světa.

"Tento trailer, specificky vyrobený pro E3 2014, ilustruje drama a emoce, které se prolínají příběhem o nebezpečí, zoufalství a vůli přežít navzdory všem překážkám," píše se v popisku videa na YouTube.

Je pravda, že všechno tohle v původní verzi Oddworld: Abe's Oddysee bylo, ale když jsem hru tehdy na PlayStation hrál, spíše jsem se bavil poťouchlostmi a vůbec roztomilostí Abeho, než abych řešil vážný podtext.

zdroj: Archiv

Remake Oddworld: Abe's Oddysee pořád ještě nemá datum vydání, ale nejdřív si hru zahrajeme na PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita. Konkrétní datum bychom se mohli dozvědět už na E3. Hra pak vyjde ještě na PC, Mac, Linux a Wii U, ale k tomu dojde až později.

Nejnovější články