Rain se představuje skvělými záběry ze hry a obrázky
zdroj: tisková zpráva

Rain se představuje skvělými záběry ze hry a obrázky

26. 3. 2013 11:34 | Video | autor: Aleš Smutný |

Naposledy jsme o chystané atmosférické plošinovce Rain psali loni a nyní se připomíná skvěle vypadajícím videem (a obrázky), které představuje základní vlastnosti putování neviditelného chlapce. Za hrou stojí japonský tým PlayStation C.A.M.P., který má za sebou unikátní hry jako Tokyo Jungle nebo Echochrome. Rain bude využívat deště jako klíčového prvku, který umožní neviditelnému chlapci být vidět, a který ukazuje potvory, co po vás půjdou. Před nimi se schováte tam, kam neprší, ale zároveň při tom ztratíte orientaci.

Ken Suzuta by s Rain rád dosáhl podobného úspěchu, jako měly hry Journey a Unfinished Swan. Stejně jako tyto hry bude Rain distribuovaný digitálně. „Jsme potěšení z vývoje trhu, který ukazuje, že tu je dost lidí, kteří hry skrze digitální distribuci kupují“.

Yuki Ikeda zároveň dodává něco k principům hry: „Koncept Rain se točí kolem nejistoty. Hlavní postava se ztratí, stane se neviditelnou. Když jste se jako dítě ztratili, cítili jste se osaměle, báli jste se. Ale zároveň jste cítili něco dalšího... vzrušení a zvědavost z neznámého. A to se snažíme zopakovat“.

...

Nejnovější články