První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
zdroj: tisková zpráva

První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3

6. 9. 2011 13:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

...a k tomu přidaná spousta informací o hře. Jistě, jistě, vím, že hned chcete psát, že už tu multiplayerový trailer na Modern Warfare 3 před pár dny byl, ale upřímně: spousta zpomalených záběrů a animací proložená trochou záběrů ze hry sice může vypadat dobře, ale když chceme trailer, v němž budou pořádně záběry z hraní, tak jenom tento. Ukazuje smrt, smrt, smrt, střelbu, střelbu, průzkum, exploze, střelbu. Prostě klasika. Tím však novinky nekončí, další informace o multiplayeru čtěte po rozkliku.


Potěšující je, že hra se zaměří hlavně na týmový přístup a ne jednoho Ramba s ověřenou taktikou Run´n Gun (případně doplněnou expertní Spray and Pray). Z faktů ale zmiňme hlavně fakt že každý hráč bude mít „universální hráčskou kartu“, která bude mapovat veškerý váš pokrok. V čem se to liší od standardních profilů hráčů, jak je známe už dnes, to netušíme. Objeví se Prestige Shop, který vás odmění za dlouhé kontinuální hraní. Budou zde i odměny za věrnost. Pokud jste hráli některý z předchozích Call of Duty titulů, budete nějakou maličkostí po zásluze odměněni.

Zajímavý je fakt, že nyní bude možné nacpat si do báglu dva zaměřovače a během hry je na zbrani změnit. Pro buildy je to celkem důležité info. Na disku bude 16 map, které budou dostupné i v Survival módu. Point streak odměn bude 28. Pokud nevíte oč jde a nebo vás zajímají další informace, určitě si přečtěte obsáhlý článek, který jsme na toto téma nedávno vydali.

Nejnovější články