Připravte si chrániče, vychází brutální warhammerovský sport Blood Bowl 2
zdroj: tisková zpráva

Připravte si chrániče, vychází brutální warhammerovský sport Blood Bowl 2

21. 9. 2015 13:46 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zatímco ve Velké Británii se do plných obrátek roztáčí mistrovství světa v rugby, na PC, PS4 a Xbox One zítra vtrhne sport zdánlivě podobný – Blood Bowl 2. Odvozen je od bratránka rugby, amerického fotbalu, ovšem díky svému zasazení do světa Warhammeru nabírá v některých oblastech příchuť poněkud brutální. 

Praštění kostí, hráči usmažení kouzly, rozemletí bojovými stroji či prostě propíchnutí zákeřným hráčem – vrahem ze zálohy. A když dojde na zabíjení, tím, kdo sprovodí jednoho z aktérů ze světa nemusí být nutně protihráč, stačí se podívat na nešťastného goblina, jemuž uhryzne hlavu obří spoluhráč. Prostě, Blood Bowl není sport pro slečinky. Tedy pokud oněmi slečinkami nejsou Witch Elfky, těm naopak podobný styl sedí.

22. září tedy hra vychází na výše zmíněných platformách. V jejím rámci si kromě příběhové kampaně za tým z Reiklandu budete moci zahrát i za týmy z dalších lidských měst, High Elfy i Dark Elfy, skaveny, orky, trpaslíky, Chaos a Bretonce a to jak v sólo kariéře, tak i multiplayeru. Do budoucna se pak plánují DLC s Lizardmeny a Wood Elfy. Na zítřejší nástup těch nejdrsnějších hráčů ze všech světů se můžete naladit v novém traileru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články