Překrásný trailer připomíná, že vychází plošinovka Ori and the Blind Forest
zdroj: tisková zpráva

Překrásný trailer připomíná, že vychází plošinovka Ori and the Blind Forest

9. 3. 2015 10:33 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak poznám, že se mi nějaký trailer opravdu líbil? Okamžitě si jej jdu po dokoukání pustit znovu. A to je přesně případ nejnovějšího videa k Ori and the Blind Forest, které zároveň slouží jako upomínka, že hra vychází 11. března na PC a Xbox One. A je to nádherná, magickou atmosférou pulzující upomínka, jíž doplňuje zcela neodolatelná hudba.

Přiznávám, je to hodně superlativů, ale Ori and the Blind Forest vypadá vážně skvěle a tohle video se vysloveně povedlo. Příběhově se hra točí kolem Oriho, té bílé potvůrky, se kterou budete probíhat světem. Ori je jakýsi ochranný duch, který se jednoho dne propadl do titulního lesa, kde se jej ujala bytost, jíž Ori postupem času bytost přijme jako svou matku.

Jenže, nečekán, nezván, se v lese zjeví Kuro, zlý duch který Oriho matku unese a on nyní musí prozkoumat celý les a ztracenou matku najít a nejspíš i porazit Kura. Zpočátku je ve hře Ori slabý a umí jen skákat, ale postupem času získává další schopnosti a pomáhá mu průvodce jménem Sein. Víc, než slovní popisy, ale zafunguje vysvětlujícím způsobem samotné video.

zdroj: Archiv

Nejnovější články