Postavte tradiční japonskou zahradu v budovatelské strategii Cities: Skylines
zdroj: tisková zpráva

Postavte tradiční japonskou zahradu v budovatelské strategii Cities: Skylines

10. 12. 2014 17:28 | Video | autor: Aleš Smutný |

Od Cities: Skylines si mnoho hráčů slibuje zážitek, který jim nepřinesl poslední díl SimCity. Tedy ničím nezatíženou budovatelskou hru, ve které štvete občany neuváženými urbanistickými kroky, abyste je zase chlácholili narychlo stlučenou rekreační zónou. Hlavně ale hráči doufají, že hra nabídne velké mapy, které tvůrci ze studia Colossal Order slibují. A nové video se věnuje právě fiktivnímu případu, co s volným pozemkem.

Ústřední roli na záběrech videa hraje volný roh v rušné části města, kde by teoreticky mohly stát sloupy vedení, ale lidem by se líbila japonská zahrada se sakurami a rybníčkem s barevnými kapry koi. Colossal Order dokonce šli tak daleko, že z celé kauzy udělali komunitní akci - klidně se tedy můžete podepsat pod fiktivní petici za postavení zahrady.

Hlavně ale video předvádí, jak má vypadat město, co vše v něm najdete a můžete postavit. I proto video prolétává přes různé čtvrti a systematicky ukazuje, jak by se mohla zahrada do daného prostoru vejít i s těmi sakurami.

Cities: Skylines vyjde přibližně v první polovině příštího roku na PC.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články