Podívejte se na rozpracovaný trailer z kampaně nového Dooma
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na rozpracovaný trailer z kampaně nového Dooma

27. 4. 2016 17:16 | Video | autor: Adam Homola |

Příběhovou kampaň nového Dooma si zatím drží vývojáři z id Software víceméně pod pokličkou, ale teď z ní přeci jen trocha informací unikla. Na internet se, skrze Reddit, dostal zatím nezveřejněný trailer na kampaň. Sice není v nejlepší kvalitě a některé jeho části jsou teprve rozpracované, ale i stojí za pozornost.

Je zjevné, že tvůrci odmítli konceot hororu, do kterého si musíte instalovat mod pro přilepení baterky na zbraň. Nový Doom se vrací ke svým původním kořenům a v singleplayeru by měl nabídnout velmi rychlou a intenzivní akci bez zbytečného zdržování.

Ostatně chytřejší bychom měli být za nedlouho. Ještě dnes, v osm večer našeho času, má mít id Software stream na Twitch kanálu Bethesdy, ve kterém představí právě kampaň. Hráči, pro které je klíčová právě kampaň a multiplayer je nechává spíše chladnými se tak konečně dočkají trocu komplexnějšího pohledu.

zdroj: Archiv

Hra vychází už 13. května (PC, PlayStation 4, Xbox One) a dá se čekat, že se v rámci streamu objeví i zmíněný trailer. V lepší kvalitě a hlavně v dokončené verzi. Je také ale klidně možné, že šlo pouze o pracovní verzi a jeho finální podobu nikdy neuvidíme. I proto stojí za to se na něj podívat. A také kvůli brokovnici, rychlé akci, metalu a závěrečné klasické póze z přebalu jedničky…

Zájemci o večerní stream se pak mohou těšit na výkonného producenta Martyho Strattona a kreativního ředitele Hugo Martina, kteří mají na streamu předvést „nikdy neviděné levely“ a „velmi intenzivní akci.“ Twitch kanál Bethesdy najdete pod tímto odkazem. Mezitím si můžete přečíst dojmy z multiplayerové bety.

Nejnovější články