Po krku vám v Alien: Isolation nepůjde jen vetřelec...
zdroj: tisková zpráva

Po krku vám v Alien: Isolation nepůjde jen vetřelec...

9. 5. 2014 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Chystaný horor Alien: Isolation od Creative Assembly vypadá s každým dalším videem či informací lépe a aktuální video není výjimkou. Vývojáři na záběrech videa představují nejen systém, který stojí za postavami, ale i další hrozby, co vás na stanici Sevastopol čekají. Vetřelec je samozřejmě nepřítelem číslo jedna - o něj byste se měli starat především. Po krku vám ale může jít i někdo jiný nebo spíš něco jiného.

Sevastopol není liduprázdná stanice, ve které si na schovávanou s vetřelcem hrajete jen vy. Přežívá zde mnohem více lidí, kteří dle slov tvůrců udělají všechno proto, aby přežili. Pokud jim stojíte v cestě, nesetkáte se u nich s pochopením. Abyste se ostatních postav mohli bát a jejich role jim věřit, sáhli tvůrci po hercích.

zdroj: Archiv

Využití herců už dnes není neobvyklá praktika, ale v Alien: Isolation mají hrát a dabovat sami sebe - do hry se prostřednictvím performance capture nepřenese jen pohyb a hlas, ale i vzhled, stejně jako třeba v L.A. Noire.

Cílem vývojářů je mít ve hře uvěřitelné postavy, stejně jako se to povedlo ztvárnit Scottovi v prvním Alienovi v roce 1979. Ostatně, podívejte se sami, jestli se tvůrcům snaha vyplácí.

Nejnovější články